Blomsterfonden

Välkommen till Blomsterfonden!

Blomsterfonden har idag fem seniorboenden med social verksamhet, tre vård- och omsorgsboenden och egen hemtjänst. Vår sociala verksamhet finansieras av insamlade medel till vårt 90-konto.

Läs mer 
Alla våra seniorboenden har en värdinna som anordnar aktiviteter för att motverka ensamhet och isolering. Det kan handla om alltifrån hembesök till bussutflykter eller konsertbesök. Värdinnan hjälper även till med att förmedla kontakter med samhället.

Läs mer  

 
 Blomsterfonden utför hemtjänst i Danderyds kommun samt vid våra egna anläggningar i Stockholms stad. Trygghet och värdighet är viktigt på våra äldreboenden där du får omsorg dygnet runt. Blomsterfondens äldreboenden drivs utan vinstintresse.

Läs mer

Vår sociala verksamhet är en av hörnstenarna i Blomsterfonden. Vi lägger stor vikt på att hyresgästen ska känna att denne ingår i en trygg gemenskap och kan ta del av våra olika aktiviteter, alltid på dennes egna villkor.

Läs mer

Jobba på Blomsterfonden

 

Blomsterfonden är en ideell förening som har funnits sedan 1921 och vårt sociala engagemang är grundpelaren i vår verksamhet. Vår verksamhetsidé är att på ideell grund äga, uppföra och långsiktigt förvalta fastigheter för äldre, samt tillhandahålla god service, vård och omsorg utifrån boendes, medlemmars och kunders behov. Vårt dagliga arbete genomsyras av medmänsklighet, tydlighet, delaktighet och ärlighet.
Vi är stolta över Blomsterfondens mycket goda resultat i Socialstyrelsens kundundersökning ”Vad tycker de äldre om äldreomsorgen 2017. Vill du ge våra äldre en meningsfull tillvaro och själv få en stimulerande erfarenhet?

Klicka här för att se vilka lediga tjänster som finns tillgängliga idag

Källa: blomsterfonden.se